امروز : دوشنبه, ۲۵ آذر , ۱۳۹۸ - 19 ربيع ثاني 1441
- وزیر کشور باید استعفا بدهد / رحمانی فضلی به رئیسجمهور اطمینان داده بود که در قضیه بنزین اتفاق خاصی نخواهد افتاد
- اختصاص اعتبار برای جبران خسارت بخشهای آسیب دیده از سیل گیلان
- نگاه تاریخی: “شوروی آورد؛ شوروی برد”
- چرا نباید آخر هفتهها کار کنیم؟
- حمله کرباسچی به خاتمی: یاران او از محسن هاشمی ترسیدند
- جاماندگان از انتخابات مجلس /پیش به سوی پاستور ۱۴۰۰؟
تهدید زباله در منطقه سراوان را به فرصت تبدیل کنیم
راه سوم: به گزارش راه سوم به نقل از ایرنا، محمدعلی ثابت قدم روز شنبه در مراسم افتتاح اولین سلول مهندسی بهداشتی دفن زباله در لندفیل سراوان رشت با بیان این که شاید ما بلد نیستیم که یک تهدید را به فرصت تبدیل کنیم، افزود: بایستی تدابیری اتخاذ شود تا تهدید در سراوان را […]
راه سوم: به گزارش راه سوم به نقل از ایرنا، محمدعلی ثابت قدم روز شنبه در مراسم افتتاح اولین سلول مهندسی بهداشتی دفن زباله در لندفیل سراوان رشت با بیان این که شاید ما بلد نیستیم که یک تهدید را به فرصت تبدیل کنیم، افزود: بایستی تدابیری اتخاذ شود تا تهدید در سراوان را به فرصت تبدیل کنیم.
وی اظهار داشت: دفن زباله در سراوان، تنها تهدید برای این منطقه نیست بلکه تهدیدی برای کل مسئله زیستی استان گیلان است.
شهردار کلانشهر رشت خاطر نشان کرد: نگاه امروز به شهر انسان محور، زیست پذیری و سالم است و این نگاه قطعا در محدوده شهر رشت خلاصه نمی شود.
وی با بیان این که راه اندازی اولین سلول مهندسی بهداشتی دفن زباله در لندفیل سراوان را نباید اقدامی کوچک بشماریم، تصریح کرد: این کار، اولین اقدام زیربنایی بعد از بیش از ۳۰ سال است.
وی در رابطه با دفن بهداشتی زباله در منطقه سراوان و راه اندازی تصفیه خانه برای این کار بیان کرد: با تصویب مصوباتی در شورای اسلامی کلانشهر رشت، گام های مهمی در این رابطه برداشته خواهد شد.
* فرهنگ سازی کاهش تولید زباله اولین اصول مدیریت پسماند است
رئیس کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورای اسلامی کلانشهر رشت نیز در این مراسم گفت: فرهنگ سازی کاهش تولید زباله، اولین اصول مدیریت پسماند است که در اجرایی شدن این اصل به مشارکت همه شهروندان نیاز داریم.
فرانک پیشگر افزود: سازمان مدیریت پسماند شهرداری کلانشهر رشت در برنامه های فرهنگ سازی ، به مفاهیم و محتوای آن توجه بیشتری داشته باشد تا بیشترین بهره وری را داشته باشیم.
وی توسعه کارخانه کود آلی به ظرفیت ۸۰۰ تن را اقدام اساسی دیگر برای رفع مشکلات برای دفن زباله در سراوان عنوان و اظهار کرد: با این کار می توانیم کمیت و کیفیت مواد دفن را به نحو مطلوبی کاهش دهیم.
رئیس کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورای اسلامی کلانشهر رشت تصریح کرد: استفاده از زباله به عنوان سوخت در کارخانجاتی از جمله سیمان از دیگر راهکارهاست.
وی خاطر نشان کرد: با نگاه اصولی به موضوع دفن زباله، می توان مخاطراتی که برای سلامتی، آب و خاک همراه دارد را کاهش دهیم.
اولین سلول مهندسی بهداشتی دفن زباله در لندوفیل سراوان رشت روز شنبه در مراسمی افتتاح شد.
برای راه اندازی این سلول محفظه ای با ظرفیت ۲۰۰ هزار متر مکعب ایجاد شده که کف محفظه زهکشی شده که به این طریق شیرابه های زباله ها در سراوان رشت به سمت مسیر زهکشی، هدایت می شود.
با راه اندازی این سلول مهندسی بهداشتی شیرابه ها در لایه های سطح زمین نفوذ نمی کند بلکه در انتهای مسیر سلول، یعنی محل احداث تصفیه خانه، هدایت می شوند.
روزانه بیش از ۷۰۰ تن زباله در منطقه سراوان رشت دفن می شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.