امروز : چهارشنبه, ۱ اسفند , ۱۳۹۷ - 15 جماد ثاني 1440
- مصوبه مهم کمیته ملی حزب دموکرات؛ بازگشت آمریکا به برجام در صورت پیروزی یک دموکرات در ۲۰۲۰
- به جای قطببندیهای احساسی با هم گفتوگو کنیم/در این شرایط سخت همه باید به دولت کمک کنیم
- اگر در ۹۲ از روحانی حمایت نمیکردیم، چه باید میکردیم؟ / در انتخاب روحانی، اشتباه نکردیم / خیلی وقتها خیلی مسایل به آقای روحانی هم تحمیل میشود / اگر تعاملی با راستها داشت، اینقدر تندی با روحانی نمیشد / اگر مردم به اصلاح طلبان رای ندهند، بازهم کنارشان میمانیم
- حجاریان: مردم سال آینده از تمام سیستم ناامید میشوند/ تاجزاده: تقلیل دموکراسی به انتخابات فاجعهبار است/ علویتبار: بخشی از اصلاحطلبان در حال فاصله گرفتن از بخش دیگر هستند
- باید لج کنیم و تا آخر خط برویم؟/ بازاری که ملتهب است!
- ساده ترین و بدترین روش مخالفان دولت روحانی در قضایای برجام، FATF و اینستکس؛
۹۶.۹ درصد جمعیت گیلان باسواد هستند
راه سوم: معاون نهضت سوادآموزی گیلان گفت: در حال حاضر حدود ۹۶٫۹ درصد جمعیت گیلان در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد و ۳٫۱ درصد هم بی سواد هستند. به گزارش ایسنا – منطقه گیلان، غلامرضا مدبری فر در نشست با خبرنگاران به مناسبت فرارسیدن سالروز تاسیس نهضت سوادآموزی، اظهار کرد: نهضت سوادآموزی ۷ دی ماه […]
راه سوم: معاون نهضت سوادآموزی گیلان گفت: در حال حاضر حدود ۹۶٫۹ درصد جمعیت گیلان در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد و ۳٫۱ درصد هم بی سواد هستند.
به گزارش ایسنا – منطقه گیلان، غلامرضا مدبری فر در نشست با خبرنگاران به مناسبت فرارسیدن سالروز تاسیس نهضت سوادآموزی، اظهار کرد: نهضت سوادآموزی ۷ دی ماه سال ۵۸ با دستور امام(ره) با هدف آموختن سواد خواندن و نوشتن به بی سوادان تشکیل شد زیرا ۴۵ درصد مردم بعد از انقلاب بی سواد بودند.
معاون نهضت سوادآموزی گیلان افزود: در حال حاضر حدود ۹۶٫۹ درصد جمعیت گیلان در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد و ۳٫۱ درصد هم بی سواد هستند. مهارت سواد آموزی شامل سه دوره «سوادآموزی»، «تحکیم» و «انتقال» است.
وی گفت: دوره سواد آموزی شامل ۴۰۰ ساعت و معادل سوم ابتدایی است، دوره تحکیم هم شامل ۲۰۰ ساعت است تا آنچه را که سوادآموزان در دوره قبل آموخته اند، فراموش نکنند؛ همچنین دوره انتقال شامل ۶۰۰ ساعت آموزشی است که با پایان دوره ابتدایی برابری می کند و کسانی که این دوره را بگذرانند می توانند در اول متوسطه ثبت نام کنند.
مدبری فر بیان کرد: کسانی که بتوانند دوره انتقال را با موفقیت به پایان برسانند، ۱۴۴ هزار تومان پاداش دریافت می کنند. گیلان رتبه چهارم باسوادی کشور را در رده سنی ۱۰ تا ۴۹ سال دارد و استان های مازندران، تهران و سمنان در جایگاه های اول تا سوم قرار دارند.
معاون نهضت سوادآموزی گیلان با بیان اینکه تا قبل از سال ۹۱ آموزش یاران نهضت جذب شدند، ادامه داد: از سال ۹۱ به بعد هم تصمیم بر این شد تا آموزش سوادآموزی به موسسات و نهادها و مراکز آموزشی واگذار شود که حق الزحمه و بیمه هم از طریق موسسات مربوطه به آموزش دهندگان تعلق می گیرد.
وی افزود: در گیلان هزار و ۵۰۵ نفر آموزش دهنده داریم، یک دوره توانمندساز طی با مشارکت جهاددانشگاهی برای آنان برگزار شد و آزمونی هم در سه مرحله از آموزش دهندگان اخذ شد و کسانی که توانستند با موفقیت آزمون را پشت سر گذاشتند همکاری آنان ادامه یافت.
مدبری فر با بیان اینکه شهرستان های انزلی، رشت و لاهیجان با سوادترین شهرستان های استان گیلان هستند، تصریح کرد: نهضت سوادآموزی علاوه بر برنامه های خود فعالیت های جانبی نظیر مسابقه انشانویسی، خواندن با خانواده، حلقه های کتابخوانی، مهارت استفاده از تبلت، آموزش رایانه، طرح آموزش نماز به بی سوادان را هم در برنامه دارد.
سوادآموزی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.