امروز : دوشنبه, ۲۵ آذر , ۱۳۹۸ - 19 ربيع ثاني 1441
- وزیر کشور باید استعفا بدهد / رحمانی فضلی به رئیسجمهور اطمینان داده بود که در قضیه بنزین اتفاق خاصی نخواهد افتاد
- اختصاص اعتبار برای جبران خسارت بخشهای آسیب دیده از سیل گیلان
- نگاه تاریخی: “شوروی آورد؛ شوروی برد”
- چرا نباید آخر هفتهها کار کنیم؟
- حمله کرباسچی به خاتمی: یاران او از محسن هاشمی ترسیدند
- جاماندگان از انتخابات مجلس /پیش به سوی پاستور ۱۴۰۰؟
دولت همیشه مجوز افزایش سالانه ۱۰ تا ۱۲ درصد حاملهای انرژی را دارد/ دولت با اجرای اصل ۴۴ هزینههای خود را تامین کند
راه سوم: نایبرئیس کمیسیون انرژی در گفتوگو با اعتمادآنلاین میگوید که احتمال افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت حاملهای انرژی در صحن علنی مجلس وجود دارد. ضمن اینکه او تاکید دارد اگر الان هم در مجلس افزایش حاملهای انرژی محقق نشود دولت بر اساس قانون میتواند سال آینده خود بین ۱۰ تا ۱۲ درصد افزایش […]
راه سوم: نایبرئیس کمیسیون انرژی در گفتوگو با اعتمادآنلاین میگوید که احتمال افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت حاملهای انرژی در صحن علنی مجلس وجود دارد. ضمن اینکه او تاکید دارد اگر الان هم در مجلس افزایش حاملهای انرژی محقق نشود دولت بر اساس قانون میتواند سال آینده خود بین ۱۰ تا ۱۲ درصد افزایش قیمت حاملهای انرژی را داشته باشد.
کمیسیون تلفیق افزایش حاملهای انرژی را که دولت برای تأمین هزینههای سال جاری خود روی آن حساب کرده بود حذف کرده است. اما این سوال مطرح است که دولت دیگر برای سال ۹۷ نمیتواند قیمت حاملها را افزایش دهد؟
مجلس که هنوز تصمیم قطعی خود را اعلام نکرده و در صحن علنی مجلس دراینباره تصمیم گرفته میشود؛ اما در کنار حذف این تبصره در کمیسیون تلفیق ما هم در کمیسیون انرژی کل تبصره و ردیف آن را حذف کردهایم. در صحن علنی هم یا به همین شکل بدون افزایش باقی میماند، شاید به سمت دونرخی برویم و یا حداقل۱۰ یا ۱۵ درصد افزایش پیدا کند. برای این ۱۰ تا ۱۲ درصد هم دولت همیشه مجوز این افزایش را بهصورت سالانه دارد.
یعنی ممکن است حتی اگر در صحن علنی قیمت حاملهای انرژی ثابت بماند اما سال بعد مثلاً دولت ۱۰ تا ۱۲ درصد حاملهای انرژی را افزایش دهد.
بله ۱۰ تا ۱۲ درصد بر اساس قانون عادی است و میتواند این کار را انجام دهد.
اگر این افزایش حاملهای انرژی در صحن علنی ثابت بماند و بر اساس برنامهریزی دولت افزایش داده نشود دولت چگونه هزینههای خود را تامین خواهد کرد؟
دولت راههای دیگری هم دارد. منابع، شرکتها و ساختمانهای بسیاری دارد که میتواند آنها را بفروشد. جزو اصل ۴۴ هم هست که باید این منابع را به بخش خصوصی واگذار کند. از طرف دیگر دولت باید کاهش هزینه هم بدهد. موضوع این است که الآن هر چه در کشور درآمد داریم برای هزینهکرد به دولت میدهیم. بهجای اینکه دولت منابع را بیاورد و بهینه استفاده و کشور را اداره کند و توسعه دهد؛ همه منابع مالی کشور هزینه جاری میشود و به همین دلیل هم بخش قابل توجهی از آن به سمت کارهای عمرانی نمیرود.
حامل های انرژی , کمیسیون تلفیق
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.